Sunday, July 10, 2011

Εικόνες από τη "Μέση" Νέα γη







9/7 Εγκαίνια Εκθέσης Φωτογραφίας της Ομάδας Slightly Eccetric Photo Group

Στον χώρο του Μαροκινού@ Terra Petra, φιλοξενείται η φωτογραφική έκθεση των Slightly Eccentric:

Εικόνες από τη «Μέση Γη».







Εκτός από το τετριμμένο, σαν όρο, αστικό περιβάλλον υπάρχει και η «Μέση Γη».

H «Μέση Γη», δηλαδή η Γη των απλών / καθημερινών / μέσων ανθρώπων της πόλης, όπως την έχει καταγράψει ο φωτογραφικός φακός της ομάδας Slightly Eccentric(*) .

Μια έκθεση που αποτελείται από ένα σύνολο από εικόνες -φευγαλέων στιγμών- της καθημερινότητας. Σε αυτές ο άνθρωπος, άλλοτε είναι ο βασικός πρωταγωνιστής κι άλλοτε ένας απλός θεατής, σε ένα έργο που διαδραματίζεται αέναα στη «Μέση Γη».







(*)Οι Slightly Eccentric είναι μια διαδικτυακή ομάδα ερασιτεχνών φωτογράφων που δημιουργήθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο και αποτελούνται από τους:

Τζίνα Μαραγκουδάκη
Γιώργο Μαραζάκη
Αργύρη Δρόλαπα

(Περισσότερα στη διεύθυνση www.wix.com/slecphgr/Sligh​tly_Eccentric)








Στον εκθεσιακό χώρο “Πατάρι” street artists: Simek, Don40, Tensa, Lune & Greg Papagrigoriou παρουσιάζουν μέρος της δουλειάς τους δείχνοντάς μας μια πιο καλλιτεχνική πλευρά της street art  και urban κουλτούρας με εργαλεία τους την εικονογράφηση, το graffiti και την καλλιγραφία.








Πολυχώρος Terra Petra
Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη - map: http://goo.gl/G11FA


Η έκθεση διοργανώνεται από τη Viral Projects στο πλαίσιο του TERRA NUEVA PROJECT [ΝEA ΓH]







Η ομάδα Viral Projects έχοντας ως στόχο τη δημιουργία πλαισίων που θα δώσουν νέα δεδομένα προβολής σε ανθρώπους και ομάδες που έχουν ανάγκη με την σειρά τους να εκφραστούν και να συνομιλήσουν μέσω του design και της τέχνης παρουσιάζει εδώ και 5 μήνες το TERRA NUEVA PROJECT [ΝEA ΓH], που θα διαρκέσει μέχρι τις 31/7, στον πολυχώρο TERRA PETRA.

No comments: